Inloggen

Welkom:

Funkybabes en Funkyhunks heeft nu 255.982 leden, waarvan:
babes127.579 babes
hunks128.401 hunks


Er zijn nu 2 leden ingelogd:
babes0 babes
hunks1 hunks


Wie zijn er online?

Snelste stijgers

Faq Ouders

Waarom deze pagina?

Heel simpel, vele ouders nemen per week contact op met de webmasters van Funkybabes.nl waarin zij informatie vragen over de website en of onze website wel geschikt is voor hun zoon en/of dochter. Deze pagina is voorzien van de meest gestelde vragen die afkomstig zijn van deze ouders. Op deze manier hopen wij op een snelle en effectieve manier alle bezorgde ouders te informeren over onze website en de activiteiten op deze website. Indien jouw vraag er nog niet bij mocht staan dan kun je vanzelfsprekend altijd weer eventjes ouderwets contact opnemen met de webmaster. Wij staan je vanzelfsprekend graag te woord.

Wat is Funkybabes.nl?

Funkybabes.nl is een foto contact site. Op Funkybabes.nl kunnen onze leden een eigen profiel pagina in elkaar zetten waarop zij iets vertellen over zichzelf, hun vrienden en hun hobby's. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om een weblog bij te houden. Mee te kletsen in ons forum waarin dagelijks 100en onderwerpen aan worden gemaakt of gezellig met andere leden te roddelen op de zeer populaire sms balk.

Vertoont Funkybabes.nl 18+ materiaal?

Nee, over het algemeen vertonen wij geen seksueel materiaal op onze website. Het kan wel eens gebeuren dat enige licht seksuele topics op ons forum belanden, hierbij grijpen wij dan ook niet in aangezien wij vinden dat al onze leden tenminste enige vrijheid moeten hebben met betrekking tot hun menings uiting. Mocht het geplaatste materiaal te grof zijn of mocht het onze regels overtreden dan zullen wij onmiddelijk overgaan tot verwijdering van dit materiaal en zullen wij vervolgens het desbetreffende lid waarschuwen met een waarschuwing.

Heeft Funkybabes.nl een bepaalde leeftijdsgrens?

Funkybabes/Funkyhunks is opzich voor de doelgroep van 13 tot en met 24. Vanzelfsprekend valt het niet aan te raden kleine kinderen (tot en met 10 jaar) alleen op onze site rond te laten surfen. Maar dit is van toepassing op bij elke website. Wij verwachten dus dat u hier zelf rekening mee zal houden, daarnaast doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat Funkybabes.nl een gezellige en leuke site blijft en zal blijven.

Hoe handhaven jullie de door jullie opgestelde regels?

Dit wordt gedaan doormiddel van onze vrijwillige crew, zij doen dagelijks uitstekend hun best om ervoor te zorgen dat alle regels tot op het laatste puntje worden nageleefd. Indien iemand meer dan 3 waarschuwingen heeft ontvangen zullen wij overgaan tot een blokkade met betrekking tot onze website. De desbetreffende persoon is dan niet in staat gedurende een bepaalde periode op onze website te komen.

Kan ik zelf ook lid worden?

Vanzelfsprekend, iedereen is welkom op Funkybabes.nl zolang je je maar aan de door ons opgestelde regels houd. Hierbij gaat het voornamelijk om gedragsregels zoals: niet discrimineren, kwetsen, schelden, spammen en flooden. Zolang deze regels worden nageleefd is iedereen welkom op Funkybabes.nl. Deze regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat de site gezellig en leuk blijft voor iedereen.

Hoe zit het met prive gegevens?

Bij Funkybabes.nl vereisen we enkel je naam, leeftijd en geslacht. Enkele andere gegevens zijn niet verplicht en hoeven dan ook niet te worden ingevuld, voor jouw en onze veiligheid bewaren wij wel het IP en e-mail adres van al onze leden. Op deze manier hebben wij een gegronde basis om in te grijpen indien wij dit nodig achten. Het IP en e-mail adres worden vanzelfsprekend niet aan derde verstrekt zolang er geen sprake is van misbruik.

Mijn zoon / dochter heeft zich aangemeld maar ik wil dit niet, kunnen jullie hem / haar verwijderen?

Nee, wij maken er geen gewoonte van om iemand te verwijderen. Dit gebeurt alleen indien dit hoogst nodig is, je zoon of dochter is namelijk ook zelf in staat om zichzelf af te melden. Het enige wat hij of zij daarvoor hoeft te doen is naar Profiel Beheer > verwijderen > te gaan, nadat er enige verichtingen zijn uitgevoerd zullen alle ingevulde gegevens uit onze database worden verwijderd.