Inloggen

Welkom:

Funkybabes en Funkyhunks heeft nu 255.982 leden, waarvan:
babes127.579 babes
hunks128.401 hunks


Er zijn nu 2 leden ingelogd:
babes0 babes
hunks1 hunks


Wie zijn er online?

Snelste stijgers

Adverteren

Gezien en gezien worden op het web

Op Funkybabes/Funkyhunks presenteren jongeren zich met een eigen �profiel�, een persoonlijke website. Via dit profiel leggen en onderhouden ze contacten met leeftijdsgenoten. De site is in de afgelopen jaar een begrip geworden in de doelgroep en uitgegroeid tot een van de populairste jongerensites in Nederland. De geschiedenis van Funkybabes/Funkyhunks.nl is h�t voorbeeld van een sterk jongerenmerk dat door de doelgroep zelf is gecre�erd en dus nauw aansluit bij hun belevingswereld en emotionele ontwikkeling. Funkybabes/Funkyhunks.nl l��ft in de doelgroep; op school kent iedereen het, eigenlijk alleen door mond-tot-mond reclame.

Doelgroep

Internet is h�t communicatiemiddel: MSN, profielen, fora en chatten zijn razend populair onder jongeren van 15 tot 22 jaar, de doelgroep van Funkybabes/Funkyhunks.nl. Meer dan driekwart van de aangemaakte profielen bevindt zich dan ook in deze leeftijdscategorie. Profielensites op internet zijn al niet meer weg te denken uit hun leven. Elke dag surfen zo'n 48 duizend jongeren naar Funkybabes/Funkyhunks.nl om hun persoonlijke profiel te verfraaien, nieuwe contacten te leggen en te kijken wat hun vrienden er doen.

Bereik

- 178.000 actieve profielen (groei ongeveer 28.000 profielen per maand)
- Gemiddelde leeftijd van onze leden is tussen de 14 en 18 jaar
- 45.000 bezoeken per dag
- 2.700.000 pageviews per dag
- 820.000 unieke bezoekers per maand
- 85.000.000 views per maand


Funkybabes/Funkyhunks helpt jouw merk graag met:

- Conceptontwikkeling
- Advies over de doelgroep
- Communicatie en promotie

Een enthousiast team van professionals en vrijwilligers zorgt ervoor dat Funkybabes/Funkyhunks zijn leidende positie behoudt.

Voor meer informatie en persoonlijk advies:

Funkybabes B.V.
E-mail: emanuel@funkybabes.nl